Ofis Çözümlerimiz Hakkında Her Şey
Diğer 31 Ocak 2022 Tuğçe Polat
Sanal ofis hizmeti ve günlük ofisler ile alakalı tüm merak ettiklerinizi öğrenmek ve Endless Office ayrıcalıklarını keşfetmek için yazımıza bir göz atın!
Ofis Çözümlerimiz Hakkında Her Şey

Endless Office, 2018’in Nisan ayından bu yana ofis çözümleri ile ilgili faaliyetlerini yürütmektedir. Farklı ölçekte ve farklı ihtiyaçtaki işletmeler için kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye, tüm ofis ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bu bağlamda profesyonel ekibimiz her kurumla özel olarak ilgilenmekte ve kurumunuza özel olarak hazırlanmaktadır. Tam kapsamlı teknik altyapı ve hizmet süresince size destek vererek sizin sadece işinize odaklanmanızı, gerisini Endless Office’e bırakmanızı istiyoruz. 

Dört farklı lokasyonda bulunan ofis çözümlerimizle şehrin en prestijli konumlarında çalışma fırsatı sağlıyoruz. Prestijli konumlarda uygun maliyetlerle dilediğiniz ofis çözümlerimizden yararlanabilirsiniz. 

  • İngiltere'nin başkenti Londra‘nın en prestijli konumunda bulunan Londra Bloomsbury

Endless Office olarak kurumlara; sanal ofis, hazır ofis, sabit masa ve toplantı odası kiralama çözümleri sunuyoruz. Farklı ihtiyaçlara farklı ofis çözümleri sunarak işinizi en iyi şekilde yürütmenizi istiyoruz. 

Endless Office ile Ofis Çözümleri

  • Sanal Ofis Çözümleri

    Sanal ofis, fiziki bir ofise ihtiyaç duymadan çalışan, başta girişimciler ve freelancerlar olmak üzere çeşitli meslek gruplarının yararlandığı yeni nesil bir çalışma sistemidir. Özellikle fiziki bir ofis için ödenen kira, vergi, aidat gibi giderleri yok etmek için sanal ofisler ideal bir seçenektir. 

    Sanal ofis çözümleri, ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Bu nedenle kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik farklı sanal ofis paketleri oluşturulur. Sanal ofis; kurumunuza sabit bir adres, kargolarınızın ve misafirlerinizin karşılandığı aynı zamanda gelen çağrılarınızın yanıtlandığı sekreterya hizmeti, şirketinize özel kullanabileceğiniz telefon numarası ve buna benzer daha fazla hizmet sağlamaktadır. 
  • Hazır Ofis Çözümleri

    Hazır Ofis, tüm ofis mobilyalarının hazır olduğu, sekreterya hizmeti ile misafirlerinizin karşılandığı ve evrak takibinin çağrı cevaplamalarının yapıldığı, elektrik, ısıtma, soğutma gibi tüm ofis hizmetlerinin şirket tarafından yönetildiği ve 7/24 hizmetinizde olan ofis çözümüdür. Hazır ofis çözümlerinde ekstra masraf yoktur. Tüm giderleri kapsayan hazır ofis çözümleri sayesinde ay sonunda aidat, elektrik, ısıtma, soğutma gibi sürpriz giderlerle karşılaşmazsınız. Dört ayrı lokasyonda kurumunuz için prestijli, ekibiniz için oldukça modern ve rahat hazır ofis çözümlerimiz mevcuttur. 
  • Sabit Masa Çözümü

    Sabit masa hizmeti, cafe ve kamuya açık alanlarda çalışan veya home office çalışmayı tercih edenlere özel olarak tasarlanmış ideal bir seçenektir. Kullanıcılar bu sayede kurumsal bir çatı altında ve profesyonel hizmet ile işlerine devam edebilmektedir.

    Aynı zamanda benzer veya farklı alanlarda çalışan birçok çalışanla kendi arasında paylaşımlı ofis doğrultusunda bir network kurma ve coworking imkanı yakalamaktadır. Sabit Masa hizmetinde yararlanabileceğiniz hizmetler hazır ofis ile hemen hemen aynıdır. Kişiye özel kilitli masa-ofis, kilitli dolap ve lounge alanı ile konsantrasyonunuz bozulmadan rahatlıkla çalışabilirsiniz. 
  • Toplantı Odası Çözümü

    Toplantı Odası hizmeti, kullanıcıların en çok tercih ettiği hizmetlerimizden biridir. Bu hizmetten yararlanma sebeplerinden en önemlisi prestijli adreslerde profesyonel kaynaklarla toplantı düzenlemektir. Toplantı odası hizmeti, toplantınız süresince önce teknik alt yapıyı ve hizmeti sağlamaktadır. Toplantı esnasında çay, kahve gibi ikramlar sunulmaktadır. 

Endless Office, İstanbul’da 3, İzmir, Ankara ve Londra’da 1’er konumuyla şehrin gözde noktalarında ofis ihtiyaçları olan kişilere pratik ofis çözümlerinin yanı sıra hazır ofis, sanal ofis, sabit masaCoworkingtoplantı odası hizmetleri veren ofis çözümleri sunuyor.

Şimdi siz de ihtiyacınıza uygun ofis çözümlerimizden yararlanın. Prestijli konumlarda ve sınırsız hizmet desteğiyle çalışmalarınızı yürütmek için hemen bizimle iletişime geçin.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!