Girişimcilik Hayalleriniz Gerçek Olsun!
Diğer 6 Şubat 2022 Tuğçe Polat
Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapmak için harika bir zamanlama! Girişimci ruhunuzu yeni nesil iş modelleri ile beslerken, patron olma ayrıcalığını yaşayın.
Girişimcilik Hayalleriniz Gerçek Olsun!

Yıllardır çalıştınız, çabaladınız, güzel deneyimler kazandınız. Networkünüz de geniş ve en önemlisi artık kariyer hayatınızda ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Daha çok para, kişisel zaman yönetimi, esneklik, müşterilerle birebir ilgilenme şansı gibi pek çok avantaj sunan patronluk, son dönemlerde uygun maliyetlerle yapabileceğiniz bir şey.

Eskiye oranla girişimcileri destekleyen bir piyasa ortamı mevcut ve girişimci ruhlu, fikri olan insanlar bu ortamı en iyi şekilde değerlendirmeye bakıyor.

Pandemiyle birlikte evden çalışma sisteminin yaygınlaşması, büyük çaplı firmaların dahi ihtiyacı olduğu zamanlarda ofis alanlarını kullanmasına yol açtı. Yani siz de eğer istiyorsanız, kolay ofis çözümleriyle anında kendi işinizi kurabilirsiniz çünkü şimdi bu esnek şartlar altında her şey daha kolay. Üstelik doğru adımları attığınız takdirde geleceğinizi garanti almanız, kendi işinizde öncü firmalar arasında yer almanız dahi mümkün.

Maliyetlerinizi, ne iş yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı kararlaştırdıktan sonra tecrübelerinize dayanarak iş kurmanız sizin için pek çok avantajı da beraberinde getirecektir.


Patron Olmanın Avantajları


Düşünsenize artık kendi kararlarınızı kendiniz verebileceksiniz, kimsenin baskısı altında kalmadan, istediğiniz gibi kendi ekibinizi kurabileceksiniz… Belli bir sektörde fazlaca zaman geçirip deneyim kazandıktan sonra başkalarının şirketinde çalışmak size dezavantaj olarak dönebilir.

Motivasyonunuzun düşme olasılığı, hakkettiğiniz değeri görememeniz ve gelecek kaygısı bu noktada sizi bunaltabilir. Kendi işinizi kurmak içinse iş tecrübesinin yanında elbette biraz cesarete ihtiyacınız olacak. Bu cesareti topladıktan sonra başkasının yanında çalışmanın ve kendi işinizi kurmanın artılarını ve eksilerini çıkartabilirsiniz. Kendi işinizi kurmanızın ne kadar fazla artısı olduğuna şaşıracaksınız.

 

Patron olmak aslında sandığınızdan da avantajlı, bakalım bu avantajlar neler?


Yaratıcılık


Önünüzde size sınır koyacak sizden başka hiç kimse yok! Dilediğiniz sektörde, tecrübeleriniz doğrultusunda istediğinizi yapabilirsiniz. Mesela e-ticaret yapabilir, pazarlama danışmanlığı verebilirsiniz. Seçim tamamen sizin. Bu nedenle yaratıcı olmanız kaçınılmaz.


Size göre Zaman Yönetimi


Sabah 9 akşam 6 sınırlamasına son! Kendi işinizin patronu olduğunuzda hangi zamanlarda daha verimli olduğunuza kendiniz karar verebilirsiniz. Belki de siz gece daha iyi çalışıyorsunuz, kim bilir? Elbette siz bilirsiniz!


Kendi Takımınız


Rastgele iş arkadaşlarıyla uyumsuzluklara uyum sağlamak zorunda değilsiniz. Kendi takımınızı özenle seçerek kendiniz kurabilirsiniz. Patron olmanın en önemli avantajlarından biri çalışacağınız insanları bizzat seçmeniz böylece harika bir takım kurmanızdır. Ondan sonra gelsin başarılı ve uyumlu çalışma saatleri!


Daha İyi Kazanç


Kendi işinizin patronu olmaya karar vermenizin bir sebebi de saatlerinizi harcayarak başkalarına para kazandırmak değil mi? İşte şimdi ne kadar kazanacağınıza kendinizin karar verme zamanı. Daha karlı bir iş olabilir mi?


Yüksek Motivasyon


Kendi işinizi kurduğunuzda Pazartesi sendromlarına veda edeceksiniz. İşinize istekle gelmek patron olduğunuzda çok kolay. Hem de kendinizi en verimli hissettiğiniz saatlerde çalışma şansınız da var. Motivasyonunuz yüksek ve heyecanlı hissedeceksiniz, daha ne olsun?


Nerede Çalışacağınızı Seçme Özgürlüğü


Kendi işinizi kurmanın güzel avantajlarından biri de nerede ne zaman çalışacağınızı kendinizin seçmesi. Ofisinizin yerini, dekorasyonunu, duvarına ne asacağınızı tamamen kendiniz seçebilirsiniz. Siz Avrupa Yakasında otururken şirketinizin Anadolu Yakasına taşınması artık imkansızdır. Lokasyon belirlemek bile tek başına aşırı motive edici bir gerçek.


Endless Office ile senin tercihlerin senin ofisin


Patron sizsiniz ve artık özgürsünüz! Peki, ofisinizi nerede alırdınız? Endless Office merkezi lokasyonlarda uygun maliyetlerle tam size uygun ofis çözümleriyle kendi işinizi kurmanıza destek oluyor.

Prestijli bir adres sahibi olabileceğiniz ve ek avantajlar elde edeceğiniz Sanal Ofis, bilgisayarınızı alıp hemen çalışmaya başlayabileceğiniz Hazır Ofis, işinizi sahiplenmenizi kolaylaştıracak Sabit Masa ve networkünüzü genişleterek ilerlemenizi sağlayacak Coworking seçenekleriyle kendi işinizi rahatlıkla kurun.

Stopaj gibi ekstra maliyetler olmadan, konforlu ofis mobilyaları, sekreterya hizmeti ve Toplantı Odası ve daha birçok üstün hizmetten faydalanabileceğiniz Endless Office her zaman yanınızda.


Harika Lokasyonlar

Endless Office üzerinden Türkiye'de başta İstanbul olmak üzere İzmir'in en gözde lokasyonunda hazır ofis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

İstanbul Şişli Torun Center, metrobüs ve metro gibi toplu taşıma seçeneklerinin orta noktasında bulunuyor. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası için rahat ulaşılabilir ofisleriyle ön plana çıkan İstanbul Şişli Torun Center, muhteşem konumu ve ulaşım çeşitlerinin zenginliği ile Endless Office Hazır Ofis çalışanları için hayatı kolaylaştırıp iş odaklı verimi artırmaktadır.

 

İstanbul Mecidiyeköy Profilo Plaza, İstanbul Mecidiyeköy’de, coworking ayrıcalığı sunarken, size prestijli bir çalışma alanı teklif ediyor. Hem işinizi kolaylaştırıp hem konforlu açık ofis seçenekleri vadediyor. Profilo Plaza, 7/24 concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik servis, kapalı devre izleme sistemi (CCTV), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi özellikleri ile çekiciliğini artırıyor.

 

İstanbul Ataşehir Vogue Business Center Endless Office, Anadolu yakasının en prestijli bölgesi Ataşehir’de, ticari ofisleri Endless Office farkı ile iş hayatında ayrıcalıklı bir yerde olmak isteyenlere konfor ve estetiğin birleştiği çalışma alanları ile hizmet veriyor.

 

Siz ve çalışanlarınız için en iyisini hayata geçirmek ideali ile tasarlanan Vogue Business Center’da merkezi ısıtma ve temiz hava sistemi bulunuyor. İş yaşamınıza prestij katan Vogue Business Center 11. kattan itibaren adalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

İzmir Bayraklı Folkart Towers'ta da ister hazır ofis ister coworking ya da toplantı odası hizmetlerinden faydalanabilir, işinize tanımlı bir resmi adres sahibi olabilirsiniz.

 

Hazır Ofis İçin Endless Office

Endless Office, İstanbul’da 3, İzmir, Ankara ve Londra’da 1’er konumuyla şehrin gözde noktalarında ofis ihtiyaçları olan kişilere pratik ofis çözümlerinin yanı sıra hazır ofis, sanal ofis, sabit masaCoworkingtoplantı odası hizmetleri veren ofis çözümleri sunuyor.

 

Ofisinizi seçmek için mutlaka bizimle iletişime geçin, gelin bir kahvemizi için. Bekliyoruz!

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!