Hazır Ofiste Lokasyonun Önemi
Diğer 6 Şubat 2022 Tuğçe Polat
Endless Office'in sunduğu hazır ofis hizmetleri ve hazır ofiste lokasyonun önemini öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Hazır Ofiste Lokasyonun Önemi

İş hayatında firmanızı ön plana çıkaran faktörler; modern ve güvenilir ofislerdir. Firmanıza uygun ofis bulmak ve ofis kuruluş masrafları gibi zamanınızı alacak süreçlerle uğraşmadan sizi kurtaran çözümler mevcut. Hazır ofis çözümleri, sizi zahmetli işlerle uğraştırmadan işinize odaklanmanızı sağlayan ofislerdir. Kullanıcıların talepleri üzerine oluşturulan ofis konseptleri ile hem sizin hem de ekibinizin memnuniyeti sağlanmaktadır.

 

Firma kimliğinizi yansıtan ofisleri kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bunlardan biri de hazır ofisinizin lokasyonudur. Hazır ofisinizi kiralarken, lokasyonu nezih ve merkezi bir konumda olması sizin için avantajdır. Ayrıca, hazır ofislerde dizayn tercihi ile zaman harcamadan bir ofise sahip olursunuz. 

 

Ofisinizin ulaşılır bir konumda olması firmanızın prestiji açısından olumlu bir etkidir. Hem bu sayede, müşterilerinizi rahatlıkla ofisinizde ağırlayabilir hemde çalışanınızın kolaylıkla ofise gelmesini sağlayabilirsiniz.

 

Firmalar her zaman belirli tercih edilir konumlarda yoğunlaşır. Bu durum tamamen şirketlerin marka değerlerine verdiği kaliteden kaynaklıdır. Lokasyonunuzun değerini arttıran durumlar ulaşımın kolaylığı ve çevrenin nezih olmasıdır. Müşterilerinizin ofise gelirken rahatlığı ve ekibinize yeni katılan iş arkadaşlarınız için konumunuz önem teşkil eder. Prestijli ve ulaşılır konumların yanında ofisinizin yakınlarında bulunan restoranlar, kafe ve alışveriş merkezleri ofisinizin değerini arttıracaktır.

 

Firmanız için doğru konuma karar verdiğiniz noktada hangi plazanın size uygun ofis seçenek olduğunu araştırmaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte, artan maliyetler ile ilgilenmeden hazır ofis çözümleri ile Endless Office olarak yanınızdayız.

 

Hazır Ofis Seçenekleri

 

Endless Office üzerinden Türkiye'de başta İstanbul olmak üzere İzmir'in en gözde lokasyonunda hazır ofis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

İstanbul Şişli Torun Center, metrobüs ve metro gibi toplu taşıma seçeneklerinin orta noktasında bulunuyor. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası için rahat ulaşılabilir ofisleriyle ön plana çıkan İstanbul Şişli Torun Center, muhteşem konumu ve ulaşım çeşitlerinin zenginliği ile Endless Office Hazır Ofis çalışanları için hayatı kolaylaştırıp iş odaklı verimi artırmaktadır.

 

İstanbul Mecidiyeköy Profilo Plaza, İstanbul Mecidiyeköy’de, coworking ayrıcalığı sunarken, size prestijli bir çalışma alanı teklif ediyor. Hem işinizi kolaylaştırıp hem konforlu açık ofis seçenekleri vadediyor.

 

Profilo Plaza, 7/24 concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik servis, kapalı devre izleme sistemi (CCTV), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi özellikleri ile çekiciliğini artırıyor.

 

İstanbul Ataşehir Vogue Business Center Endless Office, Anadolu yakasının en prestijli bölgesi Ataşehir’de, ticari ofisleri Endless Office farkı ile iş hayatında ayrıcalıklı bir yerde olmak isteyenlere konfor ve estetiğin birleştiği çalışma alanları ile hizmet veriyor.

 

Siz ve çalışanlarınız için en iyisini hayata geçirmek ideali ile tasarlanan Vogue Business Center’da merkezi ısıtma ve temiz hava sistemi bulunuyor.

 

İş yaşamınıza prestij katan Vogue Business Center 11. kattan itibaren adalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

 

İzmir Bayraklı Folkart Towers'ta da ister hazır ofis ister coworking ya da toplantı odası hizmetlerinden faydalanabilir, işinize tanımlı bir resmi adres sahibi olabilirsiniz.

 

Hazır Ofis İçin Endless Office

Endless Office, İstanbul’da 3, İzmir, Ankara ve Londra’da 1’er konumuyla şehrin gözde noktalarında ofis ihtiyaçları olan kişilere pratik ofis çözümlerinin yanı sıra hazır ofis, sanal ofis, sabit masaCoworkingtoplantı odası hizmetleri veren ofis çözümleri sunuyor.

 

Endless Office, sizlere kolaylık sağlamak amacıyla uygun lokasyonlarda bütün ihtiyaçlarınıza yanıt vermektedir. Prestijinizi artırmak ve kaliteli bir iş süreciniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!