E-Ticaret Firmaları İçin Özel Hazır Ofisler
Diğer 6 Şubat 2022 Tuğçe Polat
E-ticaret firmaları, ihtiyaç duyduğu anda faydalanabileceği Hazır Ofis çözümleriyle operasyonlarını hızlı ve sorunsuzca yönetme imkanına sahip.
E-Ticaret Firmaları İçin Özel Hazır Ofisler

Her zaman fiziki olarak ofiste bulunması gerekmeyen fakat yine de bir adrese, marka prestijine ihtiyaç duyan, profesyonel toplantılar düzenleyebileceği ve çalışabileceği profesyonel alanlara gereksinimi olan e-ticaret firmaları için Hazır Ofis konsepti olmazsa olmazdır.

Endless Office’nın e-ticaret firmaları için hayata geçirdiği Hazır Ofis, markalar için pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Merkezi konumlarda, iş dünyasının merkezi noktalarında yer alan ofis seçenekleri ile e-ticaret firmanızı bir araya getiren Endless Office, Şişli Torun CenterMecidiyeköy Profilo PlazaAtaşehir Vogue Business Centerİzmir Folkart TowersAnkara Next Levet Loft Ofis ve İngiltere konumlarıyla değerinize değer katıyor, işinizi prestij formülüyle yükseltiyor. 

E-ticaret Firmalarına Özel Hazır Ofis Nedir?

Operasyonel riskinizi profesyonel Endless Office ekibi tarafından minimuma indiren Hazır Ofis, prestijinizi de yükseltecektir. Son dönemin yükselen trendi e-ticaret, sektöre yeni markalar kazandırdı. Bu e-ticaret firmalarının çoğu sürekli, sabit bir ofise ihtiyaç duymuyor ve ofis kiralamayı ekstra bütçe olarak görüyor. Fakat aynı zamanda, e-ticaret firmalarının da, hacmi ne olursa olsun, müşterileriyle toplantı yapmaya, konforlu bir şekilde çalışacak alana gereksinimleri bulunabiliyor. Yaptığınız iş modeline uygun şekilde işleyen Endless Office Hazır Ofis konsepti, firmanıza para ve zaman kazandırıyor. 

Bir e-ticaret firmasının istediği her detayı bulabileceği Hazır Ofis konsepti, klasik bir ofiste olması beklenen şeylerin çok daha ötesine sahip. Lüks ofis dekorasyonu, sabit bir adres, prestij, profesyonel ekiple desteklenen teknik altyapı gibi işlevsel özellikleriyle tam e-ticaret firması sahiplerine göre olan Hazır Ofis, imaj yaratmak için de avantajlıdır.

Ekstra bütçe ayırmadan e-ticaret firmanız adına faydalanacağınız, size özel Hazır Ofis hizmetleri tam işinize göre. Size gelen kargoların dahi sabit ve profesyonel bir adresten alınmasını sağlayabileceğiniz Hazır Ofis, ofis ihtiyaçlarınızı prestijli konumlarda karşılar.

Torun Center, Vogue Business Center, Profilo Plaza ve İzmir Folkart Towers gibi harika konumlarda, verimli bir iş yapış tarzı benimseyebileceğiniz Hazır Ofis konsepti, uygun maliyetiyle de ekstra avantaj sağlıyor. 

Aynı zamanda sosyalleşebileceğiniz, farklı sektör profesyonelleri ile tanışabileceğiniz Endless Office Hazır Ofis hizmeti, zamanınızı ve paranızı en iyi şekilde değerlendirirken yeni bir network kurmanıza da olanak sağlıyor.

Pandemi dönemi ve sonrasında yepyeni bir bakış açısı edinerek, kazanmaya odaklananların seçimi olan e-ticaret ve hazır ofis çözümleri birlikte tam bir kazan kazan stratejisi oluşturuyor. En uygun maliyetlerle markanıza prestij katarken, ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz bir ofis sistemi ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Hazır Ofisin kapsadığı hizmetler, sabit bir ofisten farksız ama kesinlikle çok daha avantajlı. Çünkü bu hizmetleri kullanacağınız zamanları siz belirliyorsunuz.  

Hazır Ofisin Kapsadığı Hizmetler

  • Toplantı Odaları
  • Misafir ve Çağrı Karşılama
  • Profesyonel Evrak Takibi
  • 7/24 Ofis Kullanımı
  • Mutfak Alanı
  • Kolay Ulaşım - Metroya, toplu taşımaya ve ana yollara yakın
  • Klima ve Havalandırma
  • Yüksek Hızda İnternet
  • Sıcak / Soğuk İçecek ve Atıştırmalık İkramlar
  • Stopaj Yerine KDV Avantajı
  • Şirketinize özel 0212, 0232, 0216, 0850, 0232 ile başlayan IP telefon numarası
  • Teknolojik Teknik Destek

Hazır ofiste sabit bir ofiste olması gerekenden çok daha fazlasını daha uygun maliyetle elde edeceksiniz. Üstelik sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok çünkü Endless Office sizin için her detayı düşündü.

Pek, Hazır Ofisinizde Nelere Sahip Olacaksınız?

  • Mobilyalar
  • Sekreterlik
  • İnternet
  • Faks, Fotokopi, Yazıcı
  • Elektrik, Su, Doğalgaz
  • Aidat
  • Sigorta
  • Posta ve Kargo Hizmeti
  • Temizlik
  • Otopark

E-ticaret Firmanız Varsa İş Ortağınız Hazır Ofis ile Endless Office

Uygun maliyetlerle, ulaşılabilir, merkezi lokasyonlarda işinizi kolaylaştırmayı hedefleyen Endless Office, Hazır Ofis sistemi ile e-ticaret firmanıza profesyonel destek sağlıyor ve gelişmenize yardımcı oluyor. Müşterilerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz konforlu mekanlarda, sakince, kimse sizi rahatsız etmeden çalışma imkanına da sahip olacaksınız.

Hazır mobilyalar, sekretarya hizmeti, kargolarınızın takibi, profesyonel ekibimiz tarafından yürütülen iletişim ağı, teknolojik altyapı desteği gibi avantajlarla markanızı geleceğe taşırken, konforlu ve içiniz rahat çalışmanın keyfini çıkarmanız artık Endless Office Hazır Ofis konsepti ile çok kolay. Üstelik akıllı bütçe politikası ile kar etmeniz de mümkün. Tüm bu hizmetlerin yanında ekstra harcama yapmanıza, maliyet düşünmenize gerek yok.

E-ticaret işleyiş yapısını tamamlayan Hazır Ofis, Endless Office’nin kusursuz hizmet anlayışıyla birleşiyor ve markanız bu sayede değerleniyor. Zaman, para ve enerji tasarrufu yapmak için Endless Office Hazır Ofis pratik çözümleri e-ticaret markanız için birebir.    

E-ticaret Firmanız İçin Hazır Ofis Çözümü İhtiyacınız Varsa Bizi Arayın

E-ticaret firması sahibiyseniz ve markanıza prestij kazandırmanın yanı sıra ofis ihtiyaçlarınızı sadece ihtiyacınız olduğu zamanlarda karşılamak istiyorsanız Hazır Ofis çözümleri için bizden teklifinizi almayı unutmayın.

İstanbul 3 merkez, İzmir, Ankara ve Londra 1’er merkez de fiziksel ofis ihtiyacınıza hazır ofissanal ofis, sabit masa, coworkingtoplantı odası gibi pratik çözümlerle şirket kurmak hayalinize bir adım atmış olacaksınız. 

 

Daha fazla bilgi edinmek için sizin için özenle hazırladığımız blog yazılarını takip edebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!