Sanal Ofis Nasıl Kurulur?
Diğer 4 Şubat 2021 Tugce Polat
Dijitalleşen iş dünyası, zaman ve mekan fark etmeksizin sizlere yeni bir çalışma ortamı sunar. Blog yazımızda dijitalleşmenin sizlere sunduğu sanal ofis çözümlerinden bahsediyor olacağız.
Sanal Ofis Nasıl Kurulur?

Erişilebilir internet ağları, mobil ve laptop kullanımının artmasıyla iş dünyası dijital mecralara girmiş oldu. İş hayatımızı her açıdan etkileyen dijital teknolojiler, zaman ve mekan fark etmeksizin yeni bir çalışma ortamı sunuyor. Sanal ofis olarak adlandırılan bu yeni çalışma ortamı , şirket kurmayı düşünen girişimcilere, freelancer olarak çalışanlara ve maliyetlerini düşürmek isteyen şirketlere olanaklar sunuyor. Bu olanaklar ise; yasal bir iş adresi, firmanıza özel telefon numarası, evrak takibi ve sekreterya hizmetidir. Geleneksel yöntemlerden daha uygun maliyetlerde olan sanal ofis çözümleri, şirket sahiplerine ve girişimcilere büyük avantajlar sağlıyor.

Sanal Ofis Kiralama ve Kurma Süreçleri

İyi bir araştırma yaptıktan sonra karar verdiğiniz sanal ofis hizmeti veren şirket ile gerekli olan anlaşmaların imzalanması gerekiyor. Bu sayede ,prestijli bir konumda vergi levhasında bildirebileceğiniz yasal iş adresine sahip olursunuz. Ofisinizi kullanmanıza gerek kalmadan kurumsal bir görünüm sahibi olabilirsiniz. Şirket adına gönderilen posta ve kargoları fiziki olarak ofiste bulunmadan evraklarınızın takibini sağlayabilirsiniz. Bu sayede, sanal ofis çözümleri ile stopaj ve fatura gibi masraflardan muaf olursunuz. 

Sanal Ofis Kurmanın Avantajları Neler ?

Sanal ofis firma sahiplerine birçok avantaj sağlamaktadır. Bu avantajlardan yaralanmanın adresi ise Endless Office’tir. Endless Office sayesinde işleriniz uygun maliyetlerde çözülmüş olacak. 

Sanal ofis kurmanın avantajları;

  • Sanal ofis çözümleri ile büyük masraflar harcamanıza gerek kalmadan, ekonomik bir şekilde sanal ofis sahibi olabilirsiniz. 
  • Profesyonel sekreterya hizmeti ile telefonlarınız cevaplanacak. Gelen çağrılara aklınız takılmadan işinize odaklanabileceksiniz.
  • Sekreterya hizmeti ile siz ofiste olmasanız bile cevapsız kalmayacak. Bu sayede, müşterilerinizin memnuniyetini sağlayabilirsiniz.
  • Sekreterya hizmeti ile size ulaşması gereken kargo ve evraklar geri gitmeden sizin adınıza alınabilecek.
  • Sanal ofis kurulumu ekonomik ve kolaydır. İş yoğunluğunuz varken ofis ile ilgili zaman harcamanıza gerek yoktur. Böylece, iş süreciniz sekteye uğramaz. 
  • İhtiyaç halinde toplantı odalar ve hazır ofislerde sizlere sunulur. 

Endless Office Olarak Sanal Ofis Çözümlerinde Size Sunduğumuz Hizmetler

Fiziki olarak bir ofise ihtiyaç duymadan mekan ve zaman sınırlarını ortadan kaldırarak çalışabileceğiniz, aynı zamanda ofis hizmetlerinden de yararlanabileceğiniz sanal ofis çözümlerinin sağladığı birçok hizmetimiz bulunmaktadır. İşte bu hizmetler;

  • Vergi levhanızda gösterebileceğiniz yasal adres
  • Posta, kargo, kurye takibi ve bildirimi
  • Tebligat takibi ve bildirimi
  • Şirketinize özel 0212, 0232, 0216, 0850 ile başlayan IP telefon numarası
  • Çağrılarınızı şirketinize özel Türkçe ve İngilizce yanıt veren sekreter
  • Gelen çağrıların e-posta adresinize bildirilmesi
  • Ayda 10 saat toplantı odası kullanımı
  • 4 ayrı lokasyonda toplantı rezervasyonu
  • Stopajdan muafiyet

Endless Office, sizlere kolaylık sağlamak amacıyla bütün ihtiyaçlarınıza yanıt vermektedir. Seçeceğiniz ofis paketi ile laptopunuz ve kahveniz ile işlerinize odaklanabilirsiniz. Bütün ofis süreçleri ile Endless Office ilgilenecektir. Endless Office sayesinde işinizde başarıya ulaşmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!