Saatlik, Günlük, Haftalık Toplantı Odaları
Diğer 17 Şubat 2021 Tuğçe Polat
Saatlik, günlük ve haftalık toplantı odalarını kiralama ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenmek için blog yazımıza şimdi göz atın!
Saatlik, Günlük, Haftalık Toplantı Odaları

Toplantı odaları, iş dünyasında güçlü bir araçtır ve ekibinizin bilgi ve yaratıcılığını artırmak için mükemmel bir fırsattır. Çalışanların fikirlerini dile getirilmesinde ve en iyi uygulamaları paylaşmalarına olanak tanır. Toplantı odaları ekiplere, fikir alışverişi, problem çözme, karar verme ve yeniliğin teşvik edilmesi için olanak sağlar.

 

Uzaktan çalışma şeklini benimsemiş olan firmaların en büyük sıkıntılarından biri de toplantı odalarının olmayışıdır. Toplantı odaları ise kullanıcılarının verimli işlerin çıkarmalarını sağlar. Toplantı odalarının bütün alt yapı ve ihtiyaçları karşılayacak şekilde döşenmiş olması kullanıcıları rahatlatmaktadır. Özellikle de saatlik ve günlük toplantı odalarının hazır halde kullanılması zamandan ve maliyetten tasarruf etmeyi sağlar.

 

Günlük kiralanan toplantı odaları, çok sık toplantı halinde olmayan şirketler için avantajdır. Haftada bir müşterilerle yapılacak olan görüşmeler için toplantı odası kiralamak maliyetleri azaltır. Özellikle yeni kurulmuş firmaların ihtiyaçları doğrultusunda kiralayacakları toplantı odaları maliyetlerini çok zorlamayacaktır. İstediğiniz prestijli lokasyonda, istediğiniz tüm ekipmanlara erişebileceğiniz kiralık toplantı odaları sizi bir adım öne götürecek.

 

Endless Office her çalışma şekli için Türkiye’nin 3 farklı şehrinde merkezi ve prestijli lokasyonlarda hizmet vermektedir. Ekip çalışmalarına büyük avantaj sağlayan 3 lokasyon olan İstanbul Torun Center, İstanbul Vogue Business Center ve İzmir Folkart Towers firmalara hizmet sunmaktadır. Çalışanlar işlerinin daha sağlıklı olabilmesi için internet ve kafe ortamından çıkıp Endless Office’in prestijli konumlarına geliyorlar. Sizler müşterilerinizi ağırlamak istediğinizde profesyonel sekreterya hizmetimiz müşterilerinizin memnuniyetini sağlıyor ve onları karşılıyor. Sunumlarınızı projeksiyon, kablosuz internet, LCD ekran ile hazır hale getirebilirsiniz. 10 kişilik toplantı odalarımız ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere hizmet veriyoruz. İhtiyacınız saatlik, günlük veya haftalık olsun bize söylüyorsunuz, biz sizin için toplantı odalarımızı uygun hale getiriyoruz. Siz işinize odaklanmak, müşterilerinizi memnun etmek ve ekip çalışmalarınızın daha verimli geçmesini istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Toplantı Odası Çözümlerinde Sizlere Sunduğumuz Hizmetler

  • Teknolojik Destek
  • Sınırsız Sıcak İçecek Servisi
  • Yüksek Hızda İnternet
  • TV Bağlantısı veya Projeksiyon Desteği
  • Sınırsız Tarama ve Fotokopi Desteği
  • Kırtasiye Malzemesi Temini
  • Karşılama Hizmeti

 

Endless Office’te düzenleyeceğiniz toplantılarınızda müşterileriniz çok daha memnun kalacak ve ekip çalışmaları daha verimli geçecek. Endless Office, iş toplantılarınız, workshoplarınız, ve eğitimleriniz için saatlik, günlük ve haftalık kiralama imkanı sağlar.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!