İstanbul’un Kalbinde Çalışın!
Diğer 17 Eylül 2021 Tuğçe Polat
Trafik, stres, toplantıya yetişme telaşı derken günün verimini düşürmeyin. İstanbul’un merkez noktalarında çalışmanın avantajını yaşayın.
İstanbul’un Kalbinde Çalışın!

İstanbul’un merkezi konumlarında ofisiniz “Hazır” 


İstanbul gibi bir metropolde çalışmak, keyifli olduğu kadar yorucu da. Sabahları işe istekle gitmenize yardımcı olacak en büyük etkenlerden biri de ofisinizin nasıl ve nerede olduğu. 

Araştırmalar, İstanbul büyük kentlerde çalışanların ofislerinin merkezi bölgelerde olmasının ve çalıştıkları yere kolay ulaşım sağlamalarının onları mutlu ettiğini kanıtlıyor. Bir de özel tasarımlı, her şeyin size özel olarak hazırlandığı bir ofiste çalıştığınızı düşünün. 

Endless Office’ın prestijli lokasyonlarında Hazır Ofis çözümünü seçen müşteriler, bu sebeplerle iyi hissettiğini ifade ediyor ve aldıkları hizmetlerin hayatlarını kolaylaştırdığını vurguluyor. 

Hazır Ofis çözümü, çantanızı alıp hemen çalışmaya başlayabileceğiniz, modern mobilyalarla döşenmiş alanlarda 7/24 güvenlik, hızlı internet, toplantı odası gibi avantajlardan faydalanabileceğiniz pratik bir hizmet anlayışı. 

İklimlendirmeden yönetici asistanına kadar her detayı sizin adınıza Endless Office’ın düşündüğü Hazır Ofis hizmeti, Şişli Torun Center, Profilo Plaza Mecidiyeköy ve Ataşehir Vogue Business Center’da iş verimliliğinizi artırıyor. 


Profilo Plaza Mecidiyeköy’de Hazır Ofis Avantajı 


Konforlu ofis mobilyalarıyla istediğiniz an çalışmaya hazır sizi bekleyen Profilo Plaza, İstanbul’un kalbi sayılacak kadar merkezi Mecidiyeköy’de yer alıyor. Profilo Plaza konumuyla hayatınızı kolaylaştırırken, Hazır Ofis konseptiyle size dilediğiniz zaman çıkıp gelebileceğiniz prestijli bir adres sunuyor. İhtiyacınız olduğu zaman karar verip taşınabileceğiniz Profilo Plaza, 7/24 kullanabileceğiniz coworking alanıyla da çalışma verimliliğini yükseltiyor.
 

Stopaj masrafı derdinize son veren Profilo Plaza, güvenlik, sınırsız içecek ikramı, kargo karşılama gibi detayları da Hazır Ofis konsepti dahilinde hizmetinize sunuyor. Siz de Profilo Plaza’da hemen taşınabileceğiniz Hazır Ofis şansını değerlendirmek istiyorsanız ayrıcalıkları kaçırmayın. 


Şişli Torun Center’a Bilgisayarınızı Alın Gelin! 


İstanbul’un Avrupa ya da Anadolu Yakası’nda kolayca ulaşabileceğiniz Şişli Torun Center, işinizi başka bir boyuta taşıyor. Şişli’nin göbeğinde lüks ofis hizmetleri alabileceğiniz Torun Center; 7/24 concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik servis, kapalı devre izleme sistemi (CCTV), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi gibi avantajlarla ön plana çıkıyor. 

Torun Center Hazır Ofis Paketi, uygun maliyetlerle istediğiniz an taşınabileceğiniz lüks bir ofis ortamı ve avantajları bir arada sunuyor. Ekstra masraf yapmadan prestijli bir ofis sahibi olmak istiyorsanız Torun Center Hazır Ofis Paketi’ni mutlaka inceleyin. 


Vogue Business Center Ataşehir’de Ayrıcalıklı Hazır Ofis Konsepti    


Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Ataşehir’de yer alan Vogue Business Center, gerçek bir çekim merkezi.  Adaları gökdelen ayrıcalığında izleyerek toplantı yapmanız ya da kusursuz bir ortamda işlerinizi yürütmeniz artık mümkün. Hazır Ofis Paketi ile de dikkat çeken Vogue Business Center, prestijli bir iş adresi arayanlara özel olarak tasarlandı. Merkezi ısıtma sistemi, temiz hava sirkülasyon teknolojisi, panoramik deniz manzarası, keyifli cafe ve restoranları ile Vogue Business Center, 23 kattan oluşuyor. 

Vogue Business Center, havaalanı, metro, TEM gibi hayati noktalara çok yakın ve 3 katlı otoparka sahip. Tamamen işinizi kolaylaştıran ve ofiste sınırları kaldıran bu prestijli iş merkezi, Hazır Ofis ile 7/24 alan kullanımı, güvenlik ve sekreterya gibi ekstra hizmetleri de içeriyor. Minimum 10 metrekare ofislerde geniş ve kişisel bir çalışma ortamı yaratan Vogue Business Center Hazır Ofis konsepti ile ofis mobilyaları, ip telefonu, hızlı internet, çay-kahve ikramı, misafir karşılama gibi ayrıcalıklı şartlara sahip olabilirsiniz. 


Hazır Ofis Hizmetinde Neler Var? 

  • Toplantı Odaları
  • Misafir ve Çağrı Karşılama
  • Profesyonel Evrak Takibi
  • 7/24 Ofis Kullanımı
  • Mutfak Alanı
  • Kolay Ulaşım - Metroya, toplu taşımaya ve ana yollara yakın
  • Klima ve Havalandırma
  • Yüksek Hızda İnternet
  • Sıcak / Soğuk İçecek ve Atıştırmalık İkramlar
  • Stopaj Yerine KDV Avantajı
  • Şirketinize özel 0212, 0232, 0216, 0850, 0232 ile başlayan IP telefon numarası
  • Teknolojik Teknik Destek
  • Mobilyalar
  • Sekreterlik
  • İnternet
  • Faks, Fotokopi, Yazıcı
  • Elektrik, Su, Doğalgaz
  • Aidat
  • Sigorta
  • Posta ve Kargo Hizmeti
  • Temizlik
  • Otopark


Merkezi Lokasyonlarda Endless Office Hazır Ofis Çözümleriyle Siz de Tanışın 


Mecidiköy’ün merkezinde yer alan Profilo Plaza, Anadolu Yakası’nın çekim merkezi Ataşehir’de bulunan Vogue Business Center ve son dönemlerin gözde plazası Şişli Torun Center’da Hazır Ofis hizmeti alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Misafir karşılamadan otoparka, toplantı odalarından teknolojik desteğe kadar ihtiyacınız olan her detayı çözen Endless Office Hazır Ofis konsepti, kentin ortasında, prestijli noktalarda çalışmanızı sağlıyor. 

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarında çalışarak iş veriminizi artırabilir, Endless Office’ın üstün hizmet anlayışıyla hemen tanışabilirsiniz. Stopaj gibi ekstra masraflar olmadan bir ofisten aklınızda olandan daha fazlasını alacağınız Endless Office Hazır Ofis konsepti, prestijli konumlarda sizi bekliyor. 

Profilo Plaza Mecidiyeköy, Ataşehir Vogue Business veya Şişli Torun Center’da Hazır Ofis hizmeti almak için Endless Office ile şimdi iletişime geçin.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!